Bijles geven in Eindhoven

Overal in Nederland zijn we op zoek naar bijlesgevers zoals jij! Het maakt ons niet uit waar je woont. Leerlingen hebben in heel Nederland hulp nodig van jou! 

Zoek je een leerzame bijbaan waarbij je leerlingen van de basis- en middelbare school helpt bij het verbeteren van hun schoolresultaten? Bij StudentsPlus ben je aan het goede adres. Kom erbij en help onze leerlingen met jouw vaardigheden!

Wat wij vragen

Om je in te schrijven is het belangrijk dat je aan de volgende zaken voldoet.

Je bent gemotiveerd om leerlingen te helpen met hun probleemvakken
Je hebt minimaal je havo-of vwo-diploma op zak
Geef persoonlijke ondersteuning in de vakken waar jij goed in bent en een 7 voor hebt gehaald01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.

Wat wij bieden

Bijles is een flexibele bijbaan waar je flink wat voldoening uit kan halen door je kennis te delen. Maar je staat er niet alleen voor: wij ondersteunen je op alle vlakken!

Beheer je eigen agenda en beslis zelf welke leerlingen je aanneemt
Een loon van € 12 per uur
Ondersteuning in het hele proces: van persoonlijke intake tot oefenopgaven en didactische documenten