Bijles geven in Roosendaal

Zoek je een leerzame bijbaan waarbij je leerlingen van de basis- en middelbare school helpt bij het verbeteren van hun schoolresultaten? Bij StudentsPlus ben je aan het goede adres. Kom erbij en help onze leerlingen met jouw vaardigheden!

Overal in Nederland zijn we op zoek naar bijlesgevers zoals jij! Het maakt ons niet uit waar je woont. Leerlingen hebben in heel Nederland hulp nodig van jou! 

Wat wij vragen

Ben je op zoek naar een leerzame en betekenisvolle bijbaan bij jou in de buut? Help je graag leerlingen met het verbeteren van hun schoolresultaten? Wij hebben dé bijbaan voor je. In heel Nederland!

Geef bijles of examentraining in vakken waar jij een 7 voor hebt behaald
Minimaal je havo- of vwo-diploma op zak
Gemotiveerd zijn leerlingen te helpen met hun probleemvakken
Marco
Vader van Nikki
Stefan
Bijlesgever Frans
01/01
Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.

Wat wij bieden

Bijles is een flexibele bijbaan waar je flink wat voldoening uit kan halen door je kennis te delen. En een goed uurloon; ook niet onbelangrijk! Daarnaast staat het ook nog eens goed op je cv. 

Beheer je eigen agenda en bepaal je eigen werktijden
Verdien € 12,- per uur
Begeleiding en ondersteuning bij de bijlessen