Online bijles mogelijk
Wiskunde

Wiskunde in Alkmaar

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
153 bijlesgevers

 

Deze bijzondere periode vraagt veel van ons allemaal, maar vooral van jou. Onderwijs op afstand is geen makkie en dat begrijpen wij als geen ander. We bieden je graag altijd de juiste hulp met bijles aan huis en zelfs als dat niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing voor je. StudentsPlus biedt online bijles voor alle vakken. Ben je op zoek naar bijles wiskunde? Dan is dit ook online mogelijk. Het verschil in de uitkomst? Dat is er niet! Dit keer zit de bijlesgever alleen niet bij je aan tafel, maar aan de andere kant van het scherm. Hierdoor wordt alleen de fysieke afstand groter, maar de kwaliteit van de bijles blijft gelijk!   

Het is dat wiskunde een kernvak is, anders zou je wel wat leukers weten. Aan Nederlands en Engels heb je nog eens iets, maar waarom zou je je hoofd breken over breuken en abstracte formules? Veel mensen denken dat sommen maken alleen maar saai en lastig is. Maar het tegendeel is waar. Wiskunde is een mooi vak. Alleen ga je het pas zien, als je het doorhebt.  Met bijles wiskunde krijg je alle hulp aan huis om ervoor te zorgen dat de waarde van je cijfer toeneemt. Zie je jouw wiskundeknobbel al groeien? 

Als rekenen een opgave voor je is, vind je bij StudentsPlus alle hulp die je kunt gebruiken. Op elk niveau, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw, bieden we een concrete oplossing met vakbekwame en enthousiaste bijlesgevers. Of je nu de basisprincipes nog eens uitgelegd wilt krijgen, of samen wilt oefenen voor je eindexamen wiskunde D, op StudentsPlus kun je altijd, overal in Nederland rekenen.

En in Alkmaar? Geen probleem, daar helpen je graag met dit vak. Ook met andere vakken, graag zelfs!

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Spelenderwijs oefenen in je eigen tempo

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor