Aardrijkskunde

Aardrijkskunde in Amsterdam

vmbo / havo / atheneum / gymnasium
493 bijlesgevers

Bij het vak aardrijkskunde leer je alles over de werking onze planeet. Waar komt ons weer vandaan, hoe ontstaan oceanen en wat is de oorzaak van natuurrampen; het komt allemaal in de les voorbij. Lukt het je maar moeilijk om al deze kennis in kaart te brengen, en struikel je over begrippen als tijd-ruimtecompressie en intertropische convergentie, dan helpen we je graag op weg met bijles aardrijkskunde.

Met bijles aardrijkskunde aan huis, ligt de wereld aan je voeten. Onze bijlesgevers maken je vertrouwd met de meest exotische begrippen en theorieën en zorgen er ook voor dat je thuis bent in de geologische kennis die op eigen bodem is ontwikkeld. Je weet hoe en waarom de wereld om je heen verandert, en daarmee weet je ook hoe je verandering kunt brengen in je studieresultaten.

StudentsPlus biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan huis in heel Nederland, en ook in Amsterdam, in alle stadsdelen, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost en Amsterdam Noord, en omliggende gemeenten, zoals Aalsmeer, Haarlem, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Hilversum, Zaanstad en Alkmaar, kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Unieke ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Spelenderwijs oefenen in je eigen tempo

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor