Latijn

Latijn in Amsterdam

atheneum / gymnasium
78 bijlesgevers

Alle talenknobbels verzamelen! Heb je hulp nodig met het vak Latijn? Dan is bijles Latijn in Amsterdam de oplossing. Onze bijlesgevers komen bij jou aan huis en helpen je op weg met deze klassieke taal. 

Bijles Latijn doet wonderen voor jouw talenpakket. Naast het lezen, schrijven en spreken van de taal, kent het Latijn ook een historische kant waarbij alle aandacht uitgaat naar de cultuurgeschiedenis. De unieke combinatie van grammatica én historische begrippen zorgt maar al te vaak voor moeilijkheden. Bij StudentsPlus snappen we hoe vervelend dit is, en daarom willen je ook graag helpen! 

Onze bijlesgevers nemen je graag mee naar vroegere tijden. Tijdens bijles Latijn ga je thuis op ontdekkingsreis door het begin van onze moderne geschiedenis. Samen met een ervaren bijlesgever met wie je een persoonlijke klik hebt, ga je vol vertrouwen en met goede motivatie voor de winst, een voldoende voor Latijn! 

StudentsPlus biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan huis in heel Nederland, en ook in Amsterdam, in alle stadsdelen, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost en Amsterdam Noord, en omliggende gemeenten, zoals Aalsmeer, Haarlem, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Hilversum, Zaanstad en Alkmaar, kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Unieke ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Spelenderwijs oefenen in je eigen tempo

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor