Ook online mogelijk

Bijles in
Bedrijfseconomie

vmbo / havo / atheneum / gymnasium
22500 bijlesgevers

Als je jong bent, denk je nog niet aan rekeningen. Laat staan aan het betalen ervan. Toch is het belangrijk om je nu alvast op je financiële toekomst voor te bereiden. Tijdens het vak bedrijfseconomie maak je kennis met de financiële wereld en raak je vertrouwd met termen als boekhouden, liquiditeitsbegroting en geconsolideerde jaarrekening. Loop je direct al vast in deze introductie, dan is een aandeel in bijles bedrijfseconomie de beste investering.

Bij StudentsPlus vind je altijd een ervaren bijlesgever die je op weg wil helpen. In je eigen, vertrouwde omgeving kijken jullie samen naar de obstakels waar je tegenaan loopt en leer je deze zelf te overkomen. Onze bijlesgevers bedrijfseconomie zijn geselecteerd op hun kennis en didactisch vermogen, en daarom kunnen ze je altijd, met elk financieel vraagstuk helpen. Als je ziet wat het je oplevert, moet je deze kans niet laten liggen, want een voldoende brengt alles weer in balans.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor