Online bijles mogelijk
Frans

Frans in Delft

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
543 bijlesgevers

Bonjour! Vind je het lastig om de Franse taal onder de knie te krijgen? Dan is bijles Frans in Delft de oplossing. Onze bijlesgevers komen bij jou aan huis en helpen jou op weg in deze Tour de France op weg naar verbeterde Franse taalvaardigheden. Et voila, c'est la une voldoende! 

Al jaren staat Frankrijk op nummer één van de populairste vakantiebestemmingen. Elk jaar gaat bijna 20% van alle Nederlanders op vakantie naar Frankrijk. Als je aan de Côte d’Azur een croissantje wil bestellen, of met je vakantievrienden de prestaties van Paris Saint-Germain wil bespreken, is het wel zo handig als je je een beetje verstaanbaar kunt maken. Het lastige is alleen dat Frans niet zo’n makkelijke taal is om te leren. 

Chez StudentsPlus, nous avons la solution. Of je nou moeite hebt met grammatica, spelling of zinsopbouw, of als je ergens tegenaan loopt: met bijles Frans aan huis werk je actief aan een beter resultaat. Samen met je bijlesgever bespreek je de vragen die je hebt en zorg je er samen voor dat jij voortaan met meer vertrouwen naar de les gaat.

StudentsPlus biedt huiswerkbegeleiding, examentraining en bijles aan huis in heel Nederland, en ook in Delft en omliggende dorpen kennen we de weg. Met de TU Delft en de universiteiten van Rotterdam en Leiden in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen om de juiste match te maken tussen leerlingen en bijlesgevers. Laat dat maar aan ons over! De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. Naast bijles aan huis in Delft biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Delft en examentraining in Delft. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je gevonden. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor