Ook online mogelijk

Bijles in
Economie

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
22500 bijlesgevers
Economie 1
Economie 2

StudentsPlus neemt je mee in de wereld van inflatie en prijselasticiteit en maakt je vertrouwd met begrippen als hoog- en laagconjunctuur met bijles economie. Onze bijlesgevers hebben alles in huis om jou te helpen dit financiële vak beter te begrijpen. Geselecteerd op basis van hun kennis en economische expertise, kijken ze samen met jou hoe jij je cijfer in een stijgende trend kunt krijgen. 

Economie is overal en verandert continu. Met bijles economie begrijp je beter hoe de geldmarkt in elkaar steekt. StudentsPlus werkt net als de valutamarkt. Jouw vraag is ons aanbod. Waar jij behoefte aan hebt, daar zoomt je bijlesgever op in. Met persoonlijke aandacht helpen onze bijlesgevers economie je op weg naar een goed cijfer. Geld maakt dan misschien niet gelukkig, maar een voldoende voor economie zeker wel! 

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor