Online bijles mogelijk
Economie

Economie in Eindhoven

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
403 bijlesgevers

Heb je moeite met de economische begrippen en berekeningen van het vak? Onze bijlesgevers brengen met bijles economie in Eindhoven alles weer in balans. Wees voorbereid, want met al deze kennis win je niet alleen het volgend potje Monopoly, maar ga je ook op school met de winst ervandoor, namelijk een goed cijfer!   

StudentsPlus neemt je mee in de wereld van inflatie en prijselasticiteit en maakt je vertrouwd met begrippen als hoog- en laagconjunctuur met bijles economie. Onze bijlesgevers hebben alles in huis om jou te helpen dit financiële vak beter te begrijpen. Geselecteerd op basis van hun kennis en economische expertise, kijken ze samen met jou hoe jij je cijfer in een stijgende trend kunt krijgen. 

Economie is overal en verandert continu. Met bijles economie begrijp je beter hoe de geldmarkt in elkaar steekt. StudentsPlus werkt net als de valutamarkt. Jouw vraag is ons aanbod. Waar jij behoefte aan hebt, daar zoomt je bijlesgever op in. Met persoonlijke aandacht helpen onze bijlesgevers economie je op weg naar een goed cijfer. Geld maakt dan misschien niet gelukkig, maar een voldoende voor economie zeker wel! 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Eindhoven kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de TU/e Universiteit, zeven hogescholen en acht onderwijsinstellingen in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Eindhoven biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Eindhoven en examentraining in Eindhoven.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor