Online bijles mogelijk
Engels

Engels in Eindhoven

basisschool / vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
403 bijlesgevers

Hey, you! Heb je moeite met de Engelse taal? Bijles Engels in Eindhoven maakt dit voor jou in no time a piece of cake! Onze bijlesgevers komen bij jou aan huis om jou te voorzien van individuele bijles en maken je graag wegwijs in deze wereldtaal.

Deze bijzondere periode vraagt veel van ons allemaal, maar vooral van jou. Onderwijs op afstand is geen makkie en dat begrijpen wij als geen ander. We bieden je graag altijd de juiste hulp met bijles aan huis en zelfs als dat niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing voor je. StudentsPlus biedt online bijles voor alle vakken. Ben je op zoek naar bijles Engels? Dan is dit ook online mogelijk. Het verschil in de uitkomst? Dat is er niet! Dit keer zit de bijlesgever alleen niet bij je aan tafel, maar aan de andere kant van het scherm. Hierdoor wordt alleen de fysieke afstand groter, maar de kwaliteit van de bijles blijft gelijk! 

StudentsPlus to the rescue! Onze samenleving wordt steeds internationaler, en alleen daarom al is het belangrijk om de Engelse taal goed te beheersen. We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om deze vreemde taal goed ‘under the knee’ te krijgen, en daarom doen we er alles aan om jou te helpen.

 

Heb je moeite met de verschillende tijden en werkwoordsvormen, wil je aan je vocabulaire en uitspraak werken, of wil je de taal beter leren begrijpen, dan biedt StudentsPlus je een unieke in-house solution. Met bijles Engels aan huis kijk je samen met een ervaren bijlesgever naar de specifieke onderdelen die je lastig vindt. Geen onvoldoendes meer omdat je de taal niet beheerst, maar elke keer een high score voor je luister- en leestoetsen. You win.

 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Eindhoven kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de TU/e Universiteit, zeven hogescholen en acht onderwijsinstellingen in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Eindhoven biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Eindhoven en examentraining in Eindhoven.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor