Ook online mogelijk

Bijles in
Engels

basisschool / vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
22500 bijlesgevers
Engels A1
Engels A2
Engels B1
Engels B2
Engels C1
Engels C2

Bijles Engels is een must wanneer je moeite hebt met dit taalvak. Geen zorgen, StudentsPlus to the rescue! Onze samenleving wordt steeds internationaler, en alleen daarom al is het belangrijk om de Engelse taal goed te beheersen. Engels kan je op verschillende taalniveau's leren en beheersen. De niveau's beginnen van Engels A1, Engels A2, Engels B1 en Engels B2 tot aa Engels C1 en Engels C2 zijn. We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om deze vreemde taal goed ‘under the knee’ te krijgen, en daarom doen we er alles aan om jou te helpen met bijles Engels.  

Engels is een wereldtaal en daarom is het goed om dit te beheersen. Heb je moeite met de verschillende tijden en werkwoordsvormen, wil je aan je Engelse vocabulaire en uitspraak werken, of wil je de taal beter leren begrijpen, dan biedt StudentsPlus je een unieke in-house solution. Met bijles Engels aan huis kijk je samen met een ervaren bijlesgever naar de specifieke onderdelen die je lastig vindt binnen het vak Engels. Geen onvoldoendes meer omdat je de Engelse taal niet beheerst, maar elke keer een high score voor je luister- en leestoetsen in het Engels. You win.

Deze bijzondere periode vraagt veel van ons allemaal, maar vooral van jou. Onderwijs op afstand is geen makkie en dat begrijpen wij als geen ander. We bieden je graag altijd de juiste hulp met bijles aan huis en zelfs als dat niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing voor je. StudentsPlus biedt online bijles voor alle vakken. Ben je op zoek naar bijles Engels? Dan is dit ook online mogelijk. Het verschil in de uitkomst? Dat is er niet! Dit keer zit de bijlesgever alleen niet bij je aan tafel, maar aan de andere kant van het scherm. Hierdoor wordt alleen de fysieke afstand groter, maar de kwaliteit van de bijles blijft gelijk! 

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

Bryan
Leerling, 3 vmbo

''Voorheen keek ik erg tegen de Engelse les op, omdat ik er niet zo goed in was. Bijles Engels bij StudentsPlus heeft mij hierbij geholpen. Mijn bijlesgever wist precies welke valkuilen er aangepakt moesten worden.''

Sirine
Leerling, 4 havo

''Bijles Engels heeft mij veel geholpen. Niet alleen op school, maar ook buiten school voel ik mij nu veel zekerder als ik Engels moet spreken. Ik raad iedereen Bijles Engels bij StudentsPlus aan die hier moeite mee heeft.''

Steven
Ouder

''Bijles Engels heeft onze zoon goed geholpen. StudentsPlus begreep gelijk wat hij nodig had en het aanpassen van de uren gaat ook prima. Enorm bedankt!''

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor