Online bijles mogelijk
Duits

Duits in Enschede

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
256 bijlesgevers

Heb je moeite met de Duitse taal? Onze enthousiaste bijlesgevers hebben een talenknobbel en helpen jou de taal eigen te maken met bijles Duits in Enschede aan huis. Haal met gemak een voldoende voor je lees- en luistertoetsen! 

Het kan verdammt lastig zijn om je verstaanbaar te maken bij onze oosterburen. Waar veel mensen zeggen dat Duits en Nederlands op elkaar lijken, valt dat in de praktijk erg tegen. Het leren van de Duitse taal is dan ook zeker geen abc’tje. Maak het jezelf makkelijker met bijles Duits!

Of je nu moeite hebt met naamvallen, met lezen of schrijven, of met het spreken van Duits: bij StudentsPlus vind je altijd de bijlesgever die jou kan helpen om je talenkennis thuis te verbeteren. Onze bijlesgevers zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen kunt aanschuiven bij je Duitse les, en aan je proefwerk of examen begint. Tschüss!

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook met bijles in Enschede kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met Hogeschool Saxion en de Universiteit Twente in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Enschede biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Enschede en examentraining in Enschede.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor