Online bijles mogelijk
Geschiedenis

Geschiedenis in Enschede

vmbo / havo / atheneum / gymnasium
256 bijlesgevers

Het is niet voor iedereen een makkie om de geschiedenisboeken in te duiken. De verschillende tijdvakken en chronologische volgorde kunnen zorgen voor obstakels. Met bijles geschiedenis in Enschede leren onze bijlesgevers je aan huis dit structureel aan te pakken. Het resultaat is een voldoende voor geschiedenis bij de eerstvolgende gebeurtenis op je tijdlijn.

Bij geschiedenis gaat het om jaartallen, gebeurtenissen en belangrijke personen. We snappen dat de grote lappen tekst die je in de geschiedenisboeken vindt, vaak moeilijk te volgen zijn. En ook snappen we dat het lastig kan zijn om al die tijdperken van elkaar te onderscheiden. Onze bijlesgevers nemen je daarom met bijles geschiedenis mee op een onvergetelijke reis door de tijd. Van de Romeinen tot de Renaissance, en van de Industriële revolutie tot het digitale tijdperk.

Met bijles geschiedenis train je je leesvaardigheid en leer je hoe je op een structurele manier de lesstof onder de knie kunt krijgen. We kijken naar de moeilijkheden waar je tegenaan loopt en zorgen ervoor dat jouw onvoldoende voor geschiedenis verleden tijd wordt. 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook met bijles in Enschede kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met Hogeschool Saxion en de Universiteit Twente in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Enschede biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Enschede en examentraining in Enschede.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor