Ook online mogelijk

Bijles in
Frans

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
22500 bijlesgevers
Frans A1
Frans A2
Frans B1
Frans B2
Frans C1
Frans C2
Frans VMBO
Frans HAVO
Frans VWO

Al jaren staat Frankrijk op nummer één van de populairste vakantiebestemmingen. Elk jaar gaat bijna 20% van alle Nederlanders op vakantie naar Frankrijk. Als je aan de Côte d’Azur een croissantje wil bestellen, of met je vakantievrienden de prestaties van Paris Saint-Germain wil bespreken, is het wel zo handig als je je een beetje verstaanbaar kunt maken. Het lastige is alleen dat Frans niet zo’n makkelijke taal is om te leren. 

Chez StudentsPlus, nous avons la solution. Of je nou moeite hebt met grammatica, spelling of zinsopbouw, of als je ergens tegenaan loopt: met bijles Frans aan huis werk je actief aan een beter resultaat. Samen met je bijlesgever bespreek je de vragen die je hebt en zorg je er samen voor dat jij voortaan met meer vertrouwen naar de les gaat.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor