Online bijles mogelijk
Rekenen

Rekenen in Leiden

basisschool / vmbo / havo / atheneum / gymnasium
591 bijlesgevers

Heb je elke keer moeite met rekenen? Onze bijlesgevers delen hun kennis met bijles rekenen in Leiden en vegen hiermee al jouw rekenproblemen van de tafels. De som wordt bij jouw thuis samen met je opgelost, plus, je leert het vak te begrijpen. Het verschil is een optelsom van kennis, min alle obstakels, met als uitkomst: een goed resultaat op je rapport! 

‘Hoe moeten we van die onvoldoendes afkomen?’. Wie goed wil kunnen rekenen, doet er goed aan om deze zin te onthouden. De woorden zijn namelijk niet zomaar gekozen, maar vormen met elkaar een ezelsbruggetje. Elke eerste letter staat voor een rekenkundige bewerking, in de volgorde die je moet aanhouden. Je begint met haakjes, dan volgen machtsverheffen, worteltrekken, vermenigvuldigen, delen, en optellen, en als laatste zijn de aftreksommen aan de beurt. 

Dit is maar een enkel ezelsbruggetje, want onze bijlesgevers leren je met bijles rekenen nog veel meer manieren om beter te worden in dit vak. Heb je moeite met breuken en procenten, of snap je niet hoe je de omtrek van een cirkel of de oppervlakte van een parallellogram moet berekenen? De meest complexe sommen en vraagstukken worden met bijles rekenen een stuk eenvoudiger. Of je nu de basisprincipes nog eens uitgelegd wilt krijgen, of samen wilt oefenen voor een toets, op StudentsPlus kun je altijd, overal in Nederland rekenen.

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Leiden kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Leiden biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Leiden en examentraining in Leiden.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor