Online bijles mogelijk
Taal

Taal in Leiden

basisschool
656 bijlesgevers

Beheersing van de taal is een essentieel onderdeel van je ontwikkeling. Met bijles taal in Leiden leer je diverse taalvaardigheden eigen te maken. Onze bijlesgevers zijn echte taalpuristen en erg enthousiast om je te helpen met individuele bijles aan huis. 

Taal komt overal in terug. Om een vraag goed te kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat je begrijpt wat er staat. Een uitgebreide woordenschat maakt begrijpend lezen een stuk eenvoudiger. Hoe meer woorden je weet, hoe meer je kunt zeggen en hoe beter je je kunt uitdrukken. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd, en daarom werken we met de beste bijlesgevers om je verder te helpen in je eigen taalgebied met bijles taal.

Met de juiste focus op spelling, taalverzorging en lezen, én met voldoende begeleiding en persoonlijke aandacht, zul je niet alleen de huidige leerstof beter begrijpen, maar ook nieuwe taalonderdelen makkelijker tot je nemen. Onze bijlesgevers hebben alles in huis om samen met jou te werken aan het verbeteren van je taalvaardigheid. Samen versterk je de basis zodat je hier later op kunt verder bouwen.


 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Leiden kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Leiden biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Leiden en examentraining in Leiden.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor