Ook online mogelijk

Bijles in
Nederlands

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
22500 bijlesgevers
Nederlands taal en cultuur (BA)
Nederlands A1
Nederlands A2
Nederlands B1
Nederlands B2
Nederlands C1
Nederlands C2
Nederlands 1F
Nederlands 2F
Nederlands 3F
Nederlands 4F

Bijles Nederlands is de ideale uitkomst wanneer je stoeit met d-tjes en t-tjes. We begrijpen dat Nederlands een lastig vak kan zijn met soms onbegrijpelijke grammatica- en spellingsregels. Onze bijlesgevers zijn echte taalpuristen en maken jou graag wegwijs met bijles Nederlands aan huis. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is niet alleen goed voor je schoolresultaten, je legt er ook de basis mee om je carrière op verder te bouwen.

Of je nu moeite met begrijpend lezen hebt, of met foutloos schrijven: we helpen je om elk struikelblok te overkomen met behulp van bijles aan huis. Tijdens bijles Nederlands krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Met een bijlesgever aan huis poets je elke onvoldoende makkelijk weg, en zorg je dat je aan het einde van de rit vlekkeloos Nederlands kunt. 

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

Avery
Leerling, 5 havo

''Bijles Nederlands bij StudentsPlus heeft mij geholpen om goed voor te bereiden op mijn examens. Mijn bijlesgever wist precies waar ik hulp bij nodig had en was erg geduldig. Ik raad iedereen bijles Nederlands aan die moeite heeft met dit vak.''

Sean
Ouder

''Mijn zoon keek er eerst tegenop om bijles Nederlands te volgen, maar het is uiteindelijk een hele goede keuze geweest. De bijlesgever was flexibel, behulpzaam en niet heel onbelangrijk: erg vriendelijk. Blij mee en mijn zoon natuurlijk ook.''

Yoni
Ouder

''Bijles Nederlands heeft mijn zoon geholpen met zijn eindexamen. Omdat het zo goed beviel, is mijn dochter ook bijles Nederlands gaan volgen. Ze hebben allebei veel gehad aan de uitleg van de bijlesgevers. Top service!''

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor