Online bijles mogelijk
Nederlands

Nederlands in Nijmegen

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
511 bijlesgevers

De Nederlandse taal is niet voor iedereen even makkelijk. Met bijles Nederlands in Nijmegen wordt een hoop goedgemaakt. Onze bijlesgevers komen bij jou aan huis om je te helpen in de race naar een voldoende voor Nederlands door jouw taalvaardigheid op te krikken.

Stoei jij ook vaak met d-tjes en t-tjes? We begrijpen dat Nederlands een lastig vak kan zijn met soms onbegrijpelijke grammatica- en spellingsregels. Onze bijlesgevers zijn echte taalpuristen en maken jou graag wegwijs met bijles Nederlands aan huis. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is niet alleen goed voor je schoolresultaten, je legt er ook de basis mee om je carrière op verder te bouwen.

Of je nu moeite met begrijpend lezen hebt, of met foutloos schrijven: we helpen je om elk struikelblok te overkomen. Tijdens bijles Nederlands krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Met een bijlesgever aan huis poets je elke onvoldoende makkelijk weg, en zorg je dat je aan het einde van de rit vlekkeloos Nederlands kunt. 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Nijmegen kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de HAN University of Applied Sciences en de Radboud Universiteit in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Nijmegen biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Nijmegen en examentraining in Nijmegen.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede online bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor