Ook online mogelijk

Bijles in
Rekenen

basisschool / vmbo / havo / atheneum / gymnasium
22500 bijlesgevers
Rekenen 1F
Rekenen 2F
Rekenen 3F
Rekenen 4F
Rekenen basisonderwijs
Rekenen met breuken
Rekenen met procenten
Rekenen met machten
Rekenen met schaal
Rekenen met wortels
Rekenen met verhoudingen

Rekenen met wortels, rekenen met procenten of rekenen met breuken. De moeilijkheden binnen het vak rekenen ontstaan vaak door een gebrek aan ondersteuning. StudentsPlus helpt bij het verkrijgen inzicht in rekenen en traint leerlingen met bijles rekenen. ‘Hoe moeten we van die onvoldoendes afkomen?’. Wie goed wil kunnen rekenen, doet er goed aan om deze zin te onthouden. De woorden zijn namelijk niet zomaar gekozen, maar vormen met elkaar een ezelsbruggetje. Elke eerste letter staat voor een rekenkundige bewerking, in de volgorde die je moet aanhouden. Je begint met rekenhaakjes, dan volgen machtsverheffen, worteltrekken, vermenigvuldigen, delen, en optellen, en als laatste zijn de aftreksommen aan de beurt. 

Dit is maar een enkel ezelsbruggetje, want onze bijlesgevers leren je met bijles rekenen nog veel meer manieren om beter te worden in het vak rekenen. Heb je moeite met rekenen in breuken en rekenen in procenten, of snap je niet hoe je de omtrek van een cirkel of de oppervlakte van een parallellogram moet berekenen? De meest complexe rekensommen en reken vraagstukken worden met bijles rekenen een stuk eenvoudiger. Of je nu de basisprincipes nog eens uitgelegd wilt krijgen, of samen wilt oefenen voor een toets, op StudentsPlus kun je altijd, overal in Nederland rekenen.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

Tanya
Ouder

‘’Mijn dochter kon wel wat extra hulp gebruiken bij met rekenen. We hebben besloten dat zij bijles rekenen ging volgen bij StudentsPlus. De bijlesgever maakte gebruik van veel ezelsbruggetjes en handigheidjes. Hierdoor werd het voor mijn dochter eenvoudiger om de opdrachten goed uit te kunnen voeren.''

Richard
Ouder

''Via StudentsPlus heeft mijn zoon bijles rekenen gevolgd. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij nu beter en zelfstandig zijn huiswerk maakt. We merken ook dat hij hierdoor meer motivatie heeft gekregen.''

Leilah
Ouder

''Bijles rekenen heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter betere cijfers haalt. De bijlesgever was vriendelijk en een goede match. Ze stemde de bijlessen af op het niveau van mijn dochter, erg fijn :)!''

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor