Engels

Engels in Rotterdam

Basisschool / vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / Universiteit
467 bijlesgevers

Hey, you! Heb je moeite met de Engelse taal? Bijles Engels in Rotterdam maakt dit voor jou in no time a piece of cake! Onze bijlesgevers komen bij jou aan huis om jou te voorzien van individuele bijles en maken je graag wegwijs in deze wereldtaal.

StudentsPlus to the rescue! Onze samenleving wordt steeds internationaler, en alleen daarom al is het belangrijk om de Engelse taal goed te beheersen. We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om deze vreemde taal goed ‘under the knee’ te krijgen, en daarom doen we er alles aan om jou te helpen.

Heb je moeite met de verschillende tijden en werkwoordsvormen, wil je aan je vocabulaire en uitspraak werken, of wil je de taal beter leren begrijpen, dan biedt StudentsPlus je een unieke in-house solution. Met bijles Engels aan huis kijk je samen met een ervaren bijlesgever naar de specifieke onderdelen die je lastig vindt. Geen onvoldoendes meer omdat je de taal niet beheerst, maar elke keer een high score voor je luister- en leestoetsen. You win.

 

StudentsPlus biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in heel Nederland. Ook in Rotterdam kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de Erasmus Universiteit en 15 hogescholen in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Rotterdam biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Rotterdam en examentraining in Rotterdam.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

17 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Unieke ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Spelenderwijs oefenen in je eigen tempo

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor