Corona

Wij snappen de zorgen omtrent Corona in combinatie met de bijlessen. Uiteraard staat StudentsPlus.com ook in deze tijd voor de bijlesgever en de leerling klaar! Er is momenteel nog veel onzekerheid. Hoe gaan scholen om met het sluiten van de gebouwen? Wordt een deel van de les online gegeven en wat zijn de consequenties voor de kwaliteit van dit onderwijs en het contact met jouw docent? We moeten ervoor zorgen dat je in ieder geval niet gaat achterlopen met de lesstof. Het einde van het schooljaar en de examens komen eraan, dus tijd voor actie.  

Wat betekent dit praktisch voor de bijles? 

Mocht je toch in de knel komen met de uren in jouw pakket? Laat het ons vooral weten. We gaan flexibel om met de uren, dus we komen samen vast wel tot een goede oplossing. 

Moet de bijles online gegeven worden of kan de bijles aan huis plaatsvinden? 

Ons primaire advies is: volg het RIVM. Bespreek dit met jouw bijlesgever/leerling. Mocht je beslissen om de bijles online te willen doen en wil je hierover tips? Neem dan vooral contact met ons op, we hebben veel ervaring met online bijles en kunnen je hiermee helpen. Omdat veel van onze werknemers op dit moment thuis werken, is het het makkelijkste om ons per e-mail te bereiken. 

Niet klassikaal maar individueel

Juist in deze tijden is het zaak om plekken waar veel samen komen te vermijden. Individuele bijles past hier goed bij. Wil je helemaal veilig bijblijven? Ga dan voor online bijles! Het grote voordeel is dat we je snel kunnen koppelen aan een bijlesgever die aan al jouw wensen voldoet! 

Voorkom een achterstand

Tenslotte, we verwachten een grotere drukte dan normaal op het moment dat de scholen weer gaan starten, dus wees er snel bij en zorg ervoor dat jij een bijlesgever hebt die jou kan helpen. Zo ben je verzekerd van een goede start! Heel veel succes en gezondheid de komende tijd! Wij staan klaar om je te helpen.

 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

Online bijles

Scholen dicht, bibliotheken dicht, universiteiten dicht, maar het onderwijs gaat door. Met online bijles kunnen we leerlingen blijven ondersteunen, zonder dat jij, je thuisomgeving of de bijlesgever in gevaar wordt gebracht. Voorkom achterstanden en behoud alle voordelen van persoonlijke ondersteuning. Schrijf je nu in voor online bijles voor alle vakken en niveau's!