Huiswerkbegeleiding aan huis

Een goede planning maken is allesbehalve eenvoudig, en vooral kinderen kunnen er moeite mee hebben. Wanneer begin aan mijn huiswerk, hoe lang moet ik leren voor die toets, hoe lang heb ik nog tot het examen: veel middelbareschoolleerlingen zouden wel wat begeleiding kunnen gebruiken.

StudentsPlus biedt huiswerkbegeleiding aan huis. Waar andere huiswerkclubs kiezen voor klassikale sessies en groepsbegeleiding, maken wij een uitzondering door onze leerlingen thuis te begeleiden. Uit ervaring weten we dat een-op-eenbegeleiding het meest effectief is, en dat je prettiger werkt in een veilige en vertrouwde omgeving – en wat is er nou vertrouwder dan je eigen huis?

Huiswerkbegeleiding zo geregeld
Bij StudentPlus bepaal je zelf waar je behoefte aan hebt. We werken met flexibele urenpakketten die je zelf kunt samenstellen en op elk moment kosteloos kunt aanpassen of opzeggen. Maak gratis en geheel vrijblijvend een account aan, geef je wensen en voorkeuren door, en wij regelen de rest. Binnen vijf dagen stellen we een passende huiswerkbegeleider voor en kan de huiswerkbegeleiding beginnen.

Kwaliteit op bestelling
StudentsPlus levert kwaliteit op bestelling. We zoeken naar een huiswerkbegeleider die aan alle eisen voldoet, en als we die niet in de buurt vinden, of als het niet klikt tussen leerling en begeleider, dan zoeken we graag nog even door. Onze ambitie is maatwerk te leveren. Wachtlijsten kennen we niet en ‘nee’ zullen we nooit verkopen, bij StudentsPlus ben je meteen aan de beurt.

Leer hoe je moet leren
Voor leerlingen die beter willen worden in een bepaald vak is er bijles. Maar bij huiswerkbegeleiding is de inzet veel groter. Hier gaat het niet om wiskunde of Engelse grammatica, maar om de kunst van het leren zelf. Een goede begeleider leert je hoe je moet leren. Hoe je structuur aanbrengt in je werken en hoe je planmatig te werk kunt gaan. Meer informatie over de huiswerkbegeleiding van StudentsPlus lees je hier, maar het belangrijkste om te onthouden is dat we in heel Nederland actief zijn. StudentsPlus heeft in alle studentensteden een groot netwerk van kundige bijlesgevers opgebouwd, en daarmee willen we je graag van dienst zijn.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

19 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Thuis of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw huiswerkbegeleiding of examentraining, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen 5 werkdagen stellen we vaak al een passende match aan je voor