Gratis online Learning Lab met oefenopgaven

Het zijn uitzonderlijke tijden voor leerlingen en ouders. Scholen dicht, bibliotheken dicht, universiteiten dicht, maar het onderwijs gaat door. Met online lessen en meegekregen opdrachten probeert iedereen er thuis het beste van te maken, alleen vraagt goed onderwijs om meer. Met 17 jaar ervaring in het regelen van bijles weten wij dat er bij leerlingen en bijlesgevers behoefte is aan extra oefenmateriaal. StudentsPlus biedt dit nu gratis in de vorm van het online Learning Lab: een platform met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde vakken. In deze bijzondere tijd komen we niet alleen onze bijlesnemers tegemoet, maar graag alle leerlingen. Daarom openen wij de deuren van het Learning Lab voor iedereen. 

Hoe werkt het Learning Lab?

Na inschrijving bij StudentsPlus krijg je direct en gratis toegang tot jouw Learning Lab. In het slimme menu kan er een keuze gemaakt worden voor het vak, niveau en leerjaar zodat er gelijk opgaven gemaakt kunnen worden op het gewenste niveau. Indien je bijles krijgt, kan de bijlesgever opdrachten toewijzen en een deadline stellen, zodat de opdrachten bijvoorbeeld voor de bijles start gemaakt zijn. Op deze manier kan de bijlesgever eenvoudig zien welke stof de leerling goed onder de knie heeft en wat nog extra aandacht nodig heeft. Zijn de opgaven goed gemaakt? Dan kan de moeilijkheidsgraad eenvoudig verhoogd worden. Zo blijft uw kind zichzelf altijd uitdagen!

Voor leerlingen, bijlesgevers en ouders!

Het Learning Lab is vanaf nu beschikbaar voor alle leerlingen, maar ook voor bijlesgevers en ouders! Heb je toch vragen, extra hulp nodig of loop je ergens op vast? Met online bijles kunnen we leerlingen blijven ondersteunen, zonder dat iemand in gevaar wordt gebracht. De situatie waar we nu inzitten mag dan radicaal anders zijn, de kwaliteit die leveren blijft onveranderd hoog.

Beschikbare vakken

Je krijgt gratis toegang tot alle oefenopgaven uit het Learning Lab, dus ook voor andere vakken dan waar er bijles in gegeven wordt. Klik op een vak voor meer informatie!

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.