Gratis economie oefenopgaven maken

Om ervoor te zorgen dat leerlingen nog sneller de schoolresultaten een boost kunnen geven, heeft StudentsPlus de online LearningLab ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven van de acht meest aangevraagde bijlesvakken, waaronder economie. Omdat ook buiten de bijlessen met de Learning Lab geoefend kan worden, kunnen achterstanden nog sneller worden weggewerkt.

Hoe werkt de LearningLab?

Ieder schoolvak is onderverdeeld in verschillende niveaus, dus van 1 vmbo t/m 6 vwo. Per niveau is gekeken welke onderwerpen er in dat leerjaar aan bod komen, zoals prijselasticiteit bij economie in 5 havo. Per onderwerp zijn er dan verschillende oefenopgaven beschikbaar, inclusief een bijbehorende moeilijkheidsgraad. Zodoende kan uw kind heel specifiek met het onderwerp oefenen waar hij/zij op dat moment bij vastloopt. Ook kan de moeilijkheidsgraad verhoogd worden, zodat de oefenopgaven exact worden afgestemd op de kennis van uw kind.

U kunt als ouder ook meedoen

Mocht u het leuk en zinvol vinden, dan kunt u zelf ook relevante economie oefenopgaven toewijzen aan uw kind. Zo kunt u bijvoorbeeld na een aantal dagen checken of de opgaven gemaakt zijn en wat de resultaten daarvan zijn geweest. Is het allemaal goed gegaan? Dan kunt u de moeilijkheidsgraad verhogen. Is het juist wat minder gegaan? Dan is dus duidelijk waar tijdens de bijlessen nog harder op geoefend moet worden. Uiteraard kan de bijlesgever ook oefenopgaven toewijzen aan uw kind.

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.