Gratis oefenopgaven naast de Engelse bijlessen

Om de Engelse bijlessen nog succesvoller te maken, heeft StudentsPlus de LearningLab ontwikkeld. Dit is een online platform met duizenden oefenopgaven van de acht meest aangevraagde bijlesvakken, waaronder Engels u. Omdat er oefenopgaven beschikbaar zijn van alle onderwerpen van elk leerjaar (1 vmbo t/m 6 vwo) kan iedere leerling hier gebruik van maken!

Een overzichtelijke indeling

De LearningLab is zodanig opgebouwd dat het eenvoudig is om relevante oefenopgaven te vinden voor uw kind. Zit uw kind bijvoorbeeld in 3 vwo en moet er geoefend worden met ‘the present simple’? Dan kan er gekozen worden voor het leerjaar 3 vwo, waarna direct alle onderwerpen uit dat leerjaar verschijnen. Hierna kan gekozen worden voor ‘the present simple’, zodat hier gelijk mee geoefend kan worden.

Binnen de verschillende onderwerpen zijn er drie moeilijkheidsgraden. Zodoende kan uw kind instappen op het gewenste niveau en eventueel geleidelijk naar een hoger niveau oefenen.

De integratie met de bijlessen

Zowel u als de bijlesgever kunnen oefenopgaven toewijzen aan uw kind. Hiermee kan ook na de bijlessen geoefend worden, zodat er nog sneller naar een hoger niveau gewerkt kan worden. U en de bijlesgever kunnen ook precies zien wat er goed of juist fout is gegaan met het maken van de opgaven, zodat die informatie gebruikt kan worden in de volgende bijles.

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘Online bijles is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons met online bijles de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.