Extra oefenopgaven voor Nederlands

Wanneer schrijf je een -d of een -t aan het eind van een werkwoord? En wat is een pleonasme ook alweer? De opgaven in de LearningLab zijn speciaal ontwikkeld als ondersteuning voor het vak Nederlands. Zo kan er gewerkt worden aan stof welke nog aandacht vereist. De oefenopgaven zijn op ieder niveau van de middelbare school te maken en verdeeld in onderwerpen zoals grammatica, spelling en woordenschat. De oefenopgaven zijn eenvoudig ingedeeld naar leerjaar en niveau, zodat uw kind op het juiste niveau de opgaven kan maken.

Hoe werkt de LearningLab?

De oefenopgaven voor Nederlands kunnen door de bijlesgever of door u als ouder toegewezen worden aan uw kind. Op deze manier kan er tijdens maar ook na de bijlessen nog geoefend worden met de extra opgaven. De bijlesgever controleert de opgave samen met de leerling, zodat er gelijk gekeken kan worden voor welke punten nog extra aandacht benodigd is. Als de leerling het onderwerp goed onder de knie heeft, kan de moeilijkheidsgraad verhoogd worden om meer uitdaging te creëren.

Hoe krijg ik toegang tot de LearningLab?

De LearningLab is beschikbaar en gratis voor al onze klanten. Na inschrijving voor bijlessen krijgen u en uw kind (mits er een e-mailadres is opgegeven) direct toegang hiertoe en kunnen er alvast opgaven worden gemaakt.

Probeer eens een opgave!

Voor Nederlands staan er ondertussen al 18100 online. Maak een gratis account aan en ga direct aan de slag. 

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘Online bijles is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons met online bijles de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.