Gratis oefenopgaven voor rekenen

Als aanvulling op de individuele bijlessen rekenen heeft StudentsPlus de LearningLab ontwikkeld. Deze bestaat voor rekenen uit meer dan 2200 oefenopgaven voor onderwerpen als breuken, meetkunde en procenten. De oefenopgaven zijn beschikbaar op het niveau van groep 6, 7 en 8. Heeft uw kind naast rekenen ook de behoefte om voor taal te oefenen? Dat kan! U krijgt toegang tot alle oefenopgaven van alle beschikbare vakken.

De LearningLab denkt met u mee!

De LearningLab is slim ingericht, wat inhoudt dat deze zelf onthoudt bij welke onderwerpen nog moeite is. Op basis daarvan worden er gerelateerde onderwerpen die erbij kunnen helpen aangedragen. Zo kan er makkelijk achterhaald worden waar uw kind precies tegenaan loopt! Zijn de opgaven goed gemaakt door uw kind? Dan kan eenvoudig de moeilijkheidsgraad verhoogd worden, zodat uw zoon of dochter toch uitgedaagd wordt.

Oefenopgaven toewijzen

Om uw kind aan het werk te zetten voor, tijdens of na de bijlessen kunt u zelf opgaven aan hem of haar toewijzen. Daarna kunt u zelf de opdrachten controleren om te zien of er voldoende hulp is geweest of nog extra geoefend moet worden. Ook kan de bijlesgever opgaven met een deadline toewijzen, zodat deze tijdens de bijlessen behandeld kunnen worden.

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.