De Learning Lab van het schoolvak scheikunde

Als aanvulling op de bijlessen heeft StudentsPlus de Learning Lab ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor de acht meest aangevraagde bijlesvakken, waaronder het schoolvak scheikunde. Of het nu om scheikundig rekenen, zuren of moleculen gaat, iedere leerling die scheikunde oefenopgaven wil maken kan in de Learning Lab terecht.

Hoe vind ik relevante oefenopgaven?

De Learning Lab is onderverdeeld naar leerjaren (1 vmbo t/m 6 vwo) en onderwerpen die in die leerjaren de revue passeren. Uw kind kan dus naar zijn/haar leerjaar gaan en daar het onderwerp zoeken waarmee geoefend moet gaan worden. Per onderwerp zijn er ook drie moeilijkheidsgraden, zodat geleidelijk naar een hoger niveau gewerkt kan worden.

Efficiënte indeling van de bijlestijd

U en/of de bijlesgever kunnen ook oefenopgaven met een bijbehorende deadline toewijzen aan uw kind. De bijlesgever krijgt direct te weten wanneer er een opgave is gemaakt en ziet of de leerling de opgave goed of fout heeft gemaakt. Hierdoor kan er tijdens de daadwerkelijke bijles gekeken worden wat de leerling niet precies snapt en kan daar direct op worden ingespeeld.

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.