Gratis Taal oefenopgaven maken

Om ervoor te zorgen dat de bijlesresultaten nog sneller verbeteren, heeft StudentsPlus de online LearningLab ontwikkeld. Hier kan uw kind tijdens of na de bijlessen gebruik van maken om extra oefenopgaven te maken, zodat de resultaten van het schoolvak taal nog sneller verbeterd kunnen worden. Kan uw kind naast taal ook wel wat extra oefenopgaven voor rekenen gebruiken? Ook daar kan gewoon kosteloos gebruik van worden gemaakt.

Het gebruiksgemak van de LearningLab

De LearningLab is zodanig opgezet dat de probleemonderwerpen makkelijk opgezocht kunnen worden. Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 7 en is spelling een lastig verhaal? Dan zijn daar specifieke oefenopgaven voor beschikbaar die exact zijn afgestemd op het niveau van groep 7. Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden, zodat structureel naar een hoger niveau gewerkt kan worden.

U kunt meekijken

Houdt u zelf graag ook een oogje in het zeil? Dan heeft u de mogelijkheid om oefenopgaven toe te wijzen aan uw kind, zodat u naderhand kunt controleren hoe de opgaven zijn gemaakt. Merkt u dat bepaalde onderwerpen nog niet helemaal goed gaan? Dan kan hier tijdens de bijlessen weer extra aandacht aan worden besteed. Uiteraard kan de bijlesgever zelf ook meekijken, zodat hij/zij ook weer extra input heeft tijdens de bijlessen.

Inmiddels hebben we voor het schoolvak taal al 18100 ontwikkeld. Maak een gratis account aan en probeer zelf een opgave te maken.

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘Online bijles is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons met online bijles de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.