Extra oefenopgaven voor wiskunde in de Learning Lab

Uit ervaring is gebleken dat er veel behoefte is aan extra oefenstof tijdens de bijlessen. In het verleden waren bijlesgevers veel tijd kwijt waren met het maken van oefenstof. De leerling vond het prettig dat deze oefenstof gemaakt werd, maar dit ging vaak ten koste van de tijd voor de bijles. In de Learning Lab zijn er opgaven beschikbaar voor alle soorten wiskunde (A, B, C en D). Zo kunnen er voor elk niveau en leerjaar de gewenste opgaven gemaakt worden.

Oefenstof voor alle onderwerpen

Om het overzicht te behouden, krijgt uw kind alleen die onderwerpen te zien die gegeven worden in de klas van uw kind. Uiteraard is er de mogelijkheid om ook overige onderwerpen te zien en hiervoor oefenopgaven te maken. Onze Learning Lab bevat niet alleen opgaven, maar geeft de leerling ook de mogelijkheid om makkelijk tot de kern van het probleem te komen, doordat de onderwerpen aan elkaar zijn gelinkt. Op het moment dat uw kind bijvoorbeeld de abc-formule niet snapt, kan het zo zijn dat het probleem bijvoorbeeld ligt bij kwadrateren. Ons platform geeft dan automatisch slimme voorzetten om andere onderwerpen te oefenen, die als basis dienen voor de huidige probleemstof.

Efficiënte indeling van bijlestijd

U als ouder, de bijlesgever of de docent kunnen zelf opgaven toewijzen aan de leerling en daar een deadline aan hangen. Op deze manier kan de bijlesgever als voorbereiding op de volgende bijles alvast extra oefenopgaven toewijzen. De bijlesgever krijgt het direct te weten wanneer er een opgave is gemaakt en ziet of de leerling dit goed of fout heeft gemaakt. Op deze manier kan er tijdens de daadwerkelijke bijles gekeken worden wat de leerling precies niet snapt.

Interesse in bijles met gratis wiskunde oefenstof?

Maak dan een gratis account aan en ga meteen aan de slag!

Inschrijven Studentsplus Learning Lab
01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.