Vakken

01/01

StudentsPlus is hét bureau voor individuele bijles aan huis in heel Nederland. Wij bieden bijles voor ieder schoolvak op elk niveau; van Engels op 1 vmbo-niveau tot aan Grieks ter voorbereiding op het eindexamen voor gymnasiasten. StudentsPlus zoekt in uw directe omgeving naar een geschikte bijlesgever, zodat de bijlessen aan huis kunnen plaatsvinden. De bijlessen zijn altijd individueel. Uw zoon of dochter kan zo met de gevonden bijlesgever de stof behandelen die op dat moment belangrijk is. Erg efficiënt dus. 

Tarieven voor bijles

Bijles wordt bij StudentsPlus afgenomen in de vorm van urenpakketten met een minimum van 4 uur per maand. Op die manier kunnen de bijlessen structureel plaatsvinden. Dit komt de resultaten van uw kind zeker ten goede! De tarieven liggen tussen de €17 en €25 per uur en het pakket kan op ieder gewenst moment gewijzigd worden. Met ingang van de volgende maand staat er dan een nieuw urenaantal klaar of treedt de opzegging in werking. Betalen doet u bij StudentsPlus na afloop van de maand. 

Bijles op elk niveau

De bijlessen worden gegeven op ieder niveau en voor elk leerjaar van de middelbare school:

Gegeven door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vooropleiding en huidige studie. Zij hebben de vakken waarin zij bijles mogen geven op de havo of het vwo met goed resultaat afgesloten en volgen op dit moment vaak een studie aan een hogeschool of universiteit. StudentsPlus houdt van tevoren een intakegesprek met de bijlesgevers, zodat we goed weten wie onze bijlesgevers zijn.

Bijles aanvragen

Na het aanmaken van een persoonlijk account krijgt u inzicht in de mogelijkheden bij u in de buurt voor het gekozen vak en leerjaar. Vervolgens kunt een inschrijving doen en daarbij opgeven wat uw wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de bijlessen. Na de inschrijving vinden we doorgaans binnen 5 dagen een geschikte bijlesgever. De bijlessen kunnen dus vaak op korte termijn starten!