Gratis webinars voor eindexamenkandidaten!

Speciaal voor eindexamenkandidaten gaat StudentsPlus gratis eindexamenwebinars geven! De webinars worden gegeven voor de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Wiskunde zal opgesplitst worden in een webinar voor wiskunde A en een voor wiskunde B. Zo kun je precies de webinar die voor jou van toepassing is volgen!

Voor wie zijn de webinars?

De webinars zijn vrij toegankelijk voor alle eindexamenkandidaten van de havo en het vwo. Je hoeft dus niet per se ingeschreven te zijn bij StudentsPlus! 

Wanneer worden de webinars gegeven?

De precieze data van de webinars zijn nog niet bekend, maar ze zullen in ieder geval in de week van 7 mei worden gegeven. Houd deze site of onze Facebookpagina goed in de gaten voor nieuwe informatie!

Hoe kan ik me aanmelden?

Meedoen met de webinars is supersimpel, je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken. Zodra een webinar start, ontvang je automatisch een melding dat we live zijn. Volg gelijk de webinar en stel al je dringende vragen! 

Opgaven

Download hieronder de oefenopgaven voor natuur- en scheikunde:

  • Natuurkunde - havo
  • Natuurkunde - vwo
  • Scheikunde - havo
  • Scheikunde - vwo

Deze opgaven zullen behandeld worden tijdens de webinars. We raden je daarom aan om deze vooraf voor te bereiden. Succes!