Bijles in
Woerden

Op zoek naar een student die jouw kind kan ondersteunen door middel van bijles thuis in Woerden? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres! We koppelen je aan een student die bij je thuis op wekelijkse basis de bijlessen geeft. Je hoeft dus zelf geen bijlesgevers te benaderen, wij regelen dit voor je. De bijlessen zijn er voor alle vakken en op ieder niveau!

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

De bijlessen worden afgenomen op basis van een maandelijks urenpakket met een tarief tussen de €19 en €28 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Deze urenpakketten zijn maandelijks aan te passen en op te zeggen. Wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. De uren zijn helemaal zelf in te delen naar vak. Is er onverhoopt geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij, uiteraard kosteloos, direct een nieuwe!

Hoe vraag ik bijles aan?

Om bijles aan te vragen, kun je eerst een gratis account aanmaken, waarmee een inschrijving kan worden gedaan. Aan de hand van je wensen en voorkeuren zoeken wij een geschikte bijlesgever in de buurt. Doorgaans duurt onze zoektocht niet langer dan 2 werkdagen en kan er gelijk gestart worden!

Gratis oefenopgaven

Na de inschrijving krijgen jij en jouw zoon of dochter direct toegang tot ons gratis LearningLab, met daarin duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde vakken. Zo kan er ook buiten de bijlessen om alvast geoefend worden met de probleemstof om nog sneller tot het gewenste resultaat te komen!

In Woerden wordt er bijles gegeven in, onder meer, de volgende vakken:

 

Huiswerkbegeleiding

Er wordt er naast bijles, ook huiswerkbegeleiding aan huis in Woerden gegeven.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor